« terug naar overzicht

Waterzicht 14/19 chalet met grote buitenkeuken e.d.

Op waterzicht 14 en 19, een groot samengevoegd perceel, wordt een chalet samen met douglas opstal te koop aangeboden.

Het chalet is uitgevoerd met 1 slaapkamer, douche toilet, keukenblok en heeft openslaande deuren en een vaste airco. Aan het chalet is een grote veranda gebouwd met electrische screens. 

In de douglas opstal bevind zich een grote luxe buitenkeuken, ruimte met mooie eettafel, een prive bar met tap, een gastenslaapkamer, met vaste airco, badkamer met doucehe en toilet en een grote kedingkamer.

De buitenkeuken is zeer sfeervol gemaakt en voorzien van kookgelegenheid, wasbak e.d.. Schuin tegenover de keuken is de buiten eetruimte met grote ruime tafel, hiernaast is een prive bar met tap instalatie aanwezig. Het geheel wordt afgesloten door electrische rol luiken.

Het perceel is ruim van opzet, heeft meerdere zithoeken en is geheel betegeld met grote keramische tegels. het perceel is geheel omheind met douglas schutingen welke aan 2 zijden zijn bekleed. Tegenover het perceel is een ligplaats voor de boot beschikbaar.

Echt een unieke lokatie voor de liefhebbber die van (buiten) koken en gezelligheid houd. Alles verkeerd in perfecte staat van onderhoud en is per direct aanvaardbaar. 

 

  • Standplaats: Waterzicht 14/19
  • huur standplaats: € 6380,00 (Incl. gemeentelijke heffingen e.d.)

Verkocht onder voorbehoud!

Klik hier om het maandbedrag te bekijken » Vraag hier meer informatie aan »