Het Park

Al decennia lang recreëren gasten bij Watertuin Recreatie. Een echt familiebedrijf met een schat aan ervaring in zowel verblijfsrecreatie als watersport. Wij zorgen voor goed beheer, zodat u onbezorgd kunt genieten. Op Recreatiepark de Watertuin kunt u ook een vakantiewoning of boot huren. Als u altijd wilt kunnen genieten van vrije tijd aan het water, dan kunt u hier uw eigen vakantiewoning aanschaffen.

Jaarlijks zijn er wel enkele percelen beschikbaar waarop een nieuwe vakantiewoning geplaats kan worden. Wij van Watertuin Recreatie adviseren en begeleiden u graag bij de bouw van uw eigen vakantiewoning.  Wij voeren het gehele traject voor u uit: van plaatsing van de vakantiewoning, de aanleg van de tuin, het plaatsen van een berging, het zetten van een aanlegsteiger, etc. Bij Watertuin Recreatie profiteert u mee van meer dan 50 jaar ervaring op recreatief gebied.

  

 

Recreatiepark de Watertuin is een goed verzorgd en echt sfeervol vakantiepark. Het park is het gehele jaar toegankelijk, echter bewoning en onderverhuur zijn niet toegestaan. Het park is verdeeld over twee lanen, Parklaan en Waterzicht. Parklaan is het oude hart van het park en is verdeeld in een droge en natte zijde. De mooie en ruime percelen aan de droge kant liggen niet direct aan het water. De percelen aan de natte kant liggen aan een brede vaart met helder zwem- en viswater. Waterzicht is sinds voorjaar 2014 aan het park toegevoegd. Direct in 2014 is hier zwaar geinvesteerd in kwaliteitverbetering. Zo zijn o.a. de paden verbeterd, is de gehele boulevard gerenoveerd en voorzien van nieuwe beschoeing en steiger en er is een nieuwe kraan geplaatst. Inmiddels zijn de meeste verouderde chalets vervangen door nieuwe luxe Arcabo vakantiewoningen. Op Waterzicht liggen de meeste percelen ook direct aan een een brede vaart met schoon vis- en zwemwater, enkele percelen liggen aan de droge zijde en de overige aan de mooie Boulevard. De percelen welke direct aan het water zijn gelegen hebben allen een eigen aanlegsteiger. Voor de percelen gelegen aan de droge kant of de boulevard kunt u, in een van de twee havens of aan de steiger bij de boulevard, een ligplaats reserveren om uw boot af te meren. 

De visliefhebber komt hier ook goed aan zijn trekken, hij of zij kan direct vanaf een van de vissteigers een hengeltje uitgooien of met de boot uitvaren naar de Breukeleveense of Stille Plas. Deze kleinere maar bijzonder aantrekkelijke plas is via een brug (maximaal doorvaarbreedte 2.50 mtr.) verbonden met de overige plassen. Daar deze plas alleen toegankelijk is vanaf de grote plassen, via een brug, wordt deze niet bevaren door grotere schepen. De plas is rijk aan natuurschoon en met ondiepe oevers ook uitermate geschikt om te zwemmen.

Ieder perceel heeft een eigen aansluiting op het elecltriciteitnet, er is kabel TV, er is de mogelijkhied voor een directe KPN aansluiting en er is draadloos internet op het park aanwezig. Boven in de balk, onder de knop "Het Park", vind u het foto album van het park, de facaliteiten en de directe omgeving. 

Op het park is het houden van een kleine hond (onder strikte voorwaarden) over het algemeen toegestaan op het park.