De Theebuik

 

                                                                                                                                                                      

 

De Theebuik is een gezellig sfeervol eetcafé met groot terras wat zich bevind vooraan op het Park.

Het eetcafé is een ruime oude gezellige kroeg waar het goed toeven is en de inrichting is sfeervol. Het terras is ruim van opzet, goed beschut ziet er ziet gezellig en verzorgd uit. 

In de Theebuik bieden we een compleet assortiment dranken tegen normale tarieven. De drankenkaart is compleet, op de tap is er altijd Hertog Jan en Leffe blond verder zijn er diverse speciaal bieren op de fles. Het verdere assortiment dranken is mooi compleet naast diverse frisdranken, een paar lekkere wijntjes omvat het assortiment ook diverse rum, een paar lekkere whisky’s en diverse likeuren.

In de Theebuik is het ook goed toeven wanneer u trek heeft. De keuken heeft een leuk aanbod aantrekkelijk geprijsde gerechten. Onze gerechten zijn van goede kwaliteit en smakelijk. Regelmatig wordt er naast de kaart ook een leuk dagmenu aangeboden of thema avond georganiseerd.

De Theebuik is ook af te huren voor een uw eigen prive feestje.

U kunt de Theebuik volgen op facebook.

Het eetcafé is, gedurende het gehele seizoen, op vrijdag geopend vanaf 17.00 uur. In het hoofdseizoen is de Theebuik geregeld op zaterdag geopend, veelal voor een actiiviteit of thema avond. 

In de Theebuik staan kwaliteit en gezelligheid hoog in het vaandel!