Omgeving

U kunt hier van alles ondernemen. De omgeving biedt een schat aan natuuur, cultuur en tal van mogelijkheden om actief of sportief bezig te zijn.

Het vis- en zwemwater is van prima kwaliteit en de flora en fauna is uitzonderlijk. Langs de dijken vind u alles, authentieke boerderijen, landhuizen, cafés, restaurants, jachthavens, een echt kasteel en nog veel meer. Voor de echte natuurliefhebber zijn er de Funtusplas, Breukeleveenseplas en de trekgaten met hun ongerepte natuur.

Ook voor de landrotten biedt deze omgeving meer dan genoeg vertier. Buiten de watersport zijn er meerdere wandel en fietsroutes in het Loosdrechtse plassengebied aangelegd. Ook zijn er mooie fiets- en wandelroutes beschikbaar langs de unieke buitenplaatsen aan de Vecht en is er directe aansluiting op het uitgestrekte fiets- en wandelroutenet van de Utrechtse heuvelrug. Maar ook een stadsbezoek aan Utrecht, Hilversum en Amsterdam is zeker de moeite waard. U kunt zelfs met uw eigen boot naar Amsterdam en Utrecht varen om daar een tocht door de stadsgrachten te maken. 

 

 

     
Kasteel-Museum Sypesteyn

Historische pracht, midden in het dorp

Meer info »

de Avontuurfabriek

Indoor feestplezier

Meer info »

Imkerij ‘t Schuurtje

High tea of boerenlandlunch

Meer info » 

 

     

Midgetgolftuinen

3 midgetgolfbanen met elk 18 holes

Meer info »

Rederij de Tijd

Culinair genieten op het water en locatie!

Meer info »

VVV Wijdemeren

Parel in Gooi en Vecht

Meer info »  

 

     

Amsterdam

Ontdek de hoofdstad van Nederland!

Meer info »

Utrecht

Het kloppende hart van Nederland!

Meer info »

Hilversum

De mediastad van Nederland!

Meer info »