« terug naar overzicht

Parklaan 33 grote gerenoveerde vakantiewoning direct a/h water.

[verkocht]

 

Op Parklaan 33, een mooi perceel direct a/h water, wordt deze gerenoveerde vakantiewoning te koop aangeboden. 

De woning is geheel gerenoveerd. Van de buitenwanden zijn de houten delen verwijderd en zijn nieuwe onderhoud vrije Keralit delen aangebracht. De binnenkant is geheel voorzien van een nieuwe verflaag en op de vloeren is nieuw laminaat aangebracht. Tevens is er een geheel nieuwe hardhouten beschoeiing en steiger geplaatst. 

De woning: De woning is aan de buitenzijde geheel opnieuw bekleed met donkergrijs onderhoudsvrij Keralit. De wanden zijn goed geisoleerd, de ramen zijn van isolatie glas en het dak is ook hoogwaardig geisoleerd en voorzien van singels.

De Kamer:
 De kamer is echt royaal, hier is meer dan voldoende ruimte voor een grote eettafel, een ruime zithoek e.d.. Aan de voorkant zijn twee grote erkers en aan de zijkant een schuifpui welke direct toegang verleend aan het mooie terras. Het laminaat is zojuist geheel vervangen.

De keuken:
 De keuken is van degelijke kwaliteit en in U-opstelling geplaatst, voorzien van ingebouwde koelkast, vaatwasser, gaskookplaat, oven magnetron en afzuiger.

De badkamer:
 In de badkamer bevind zich een douche, een badmeubel met spiegel en ruimte voor de wasmachine en droger.

Het toilet:
 Het toilet bevind zich in een aparte ruimte.

Slaapkamers:
 De woning heeft twee slaapkamers, een slaapkamer met vrijstaand tweepersoonsbed met kasten naast en boven het bed en nog een grote kastenwand met schuifdeuren. De tweede slaapkamer is nu werkkamer en hier kan ook een tweede tweepersoonsbed geplaatst.

H
et perceel: Het perceel is in najaar 2023 voorzien van een nieuwe hardhouten beschoeiing en steiger. verder is het perceel geheel beplant en bestraat, de beplanting is zo gekozen dat er weining onderhoud hoeft uitgevoerd, verder is er direct aansluitend aan de schuifpui een royaal terras. Het perceel is direct aan het water gelegen en heeft een aanlegsteiger van zowat 20 meter lang waarvan direct gezwommen en/of gevist kan worden.

Tuinhuisje:
 Op het perceel bevind zicht een apart, in de stijl van de woining gebouwd, tuinhuisje.

De woning verkeerd echt in perfecte staat van onderhoud en is per direct te betrekken.

Permanente bewoning is niet toegestaan, het betreft puur recreatief gebruik!

  • Bouwjaar: 1998 / 2024
  • Materiaal: Keralit delen
  • Lengte: 10.00 meter
  • Breedte: 6.50 meter
  • Standplaats: Parklaan 33
  • Lengte standplaats: 19.00 meter
  • Breedte standplaats: 12.00 meter
  • huur standplaats: € 6438,00 (incl. gemeentelijke heffingen e.d.)

€ 145.000,00

Klik hier om het maandbedrag te bekijken » Vraag hier meer informatie aan »