Verkoop

Op Recreatiepark de Watertuin hebben we regelmatig vakantiewoningen te koop, zowel nieuw als gebruikt.

De gebruikte vakantiewoningen  zijn veelal van recreanten welke deze via Watertuin Recreatie te koop aanbieden. Wanneer u interesse heeft in een aangeboden vakantiewoning, en deze wilt bezichtigen, dan verzoeken we u een afspraak te maken. Van de meeste vakantierwoningen hebben we een sleutel en van de woningen waarvan we deze niet hebben benaderen we de eigenaar om aanwezig te zijn bij de bezichtiging.

De nieuwe vakantiewoningen zijn door Watertuin Recreatie op een gerenoveerd perceel geplaatst. Het perceel is gewoonlijk voorzien van nieuw straatwerk, nieuwe schuttingen, nieuwe hekken en de tuin is opnieuw aangeplant. Waneer het perceel zich direct a/h water bevind is veelal de beschoeiing en/of steiger ook al vernieuwd. De vakantiewoningen kunnen zo worden betrokken, zijn al aangesloten op riool, water en stroomvooorziening en vaak ook al voorzien van volledige inventaris. 

De grond waar de vakantiewoning op staat is huurgrond, de huurprijzen genoemd bij de aangeboden woningen zijn prijzen inclusief gemeentelijke heffingen, rioolheffing, milieu heffing, waterverbruik e.d.

Mochten de aangeboden woningen niet aan uw eisen en wensen voldoen neem dan gerust contact met ons op. Veelal hebben we een pérceel beschikbaar wat zojuist is gerenoveerd of wat binnekort gerenoveerd gaat worden. We kunnen dan een vakantiewoning laten bouwen naar uw wensen en dit op zo'n gerenoveerd perceel plaatsen. Watertuin Recreatie heeft ruime ervaring in het leveren en begeleiden bij de aanschaf van nieuwe vakantiewoningen. Ook voor de inrichting van het perceel bent u bij ons aan het juiste adres, wij hebben veelal zelf de benodigde kennis in huis, anders hebben een team van professionals ter beschikking om elke klus vakkundig te klaren.

De vakantiewoningen welke wij nieuw leveren komen van Arcabo of Brons Recreatiebouw. Arcabo is de grootste bouwer van Nederland en produceerd in een zeer moderne fabriek. Door de diverse geautomatiseerde processen kunnen zij een vakantiewoning, van hoogwaardig kwaliteit, tegen een interessante prijs leveren. U kunt bij hen terecht voor een vriendelijk geprijsde standaard vakantiewoning tot en met een zeer luxe uitgevoerde design woning. Brons recreatiebouw is een kleinere fabriek waar op traditionele wijze luxe degelijke Recreatiewoningen worden gebouwd. Bij Brons Recreatie bouw heeft men aandacht voor het detail en is men bereid, indien technisch mogelijk,  al uw wensen te verwerken in uw nieuwe woning. Watertuin Recreatie zal u, indien gewenst, al haar kennis ter beschikking stellen bij de aanschaf van uw vakantiewoning.

Watertuin Recreatie stelt haar kennis graag tot uw beschikking en heet u van harte welkom!

 

Nieuw te plaatsen vakantiewoning!
Prijs vanaf € 130.000,00
Meer informatie »
[verkocht]
Parklaan 33 grote gerenoveerde vakantiewoning direct a/h water.
€ 145.000,00
Meer informatie »
Waterzicht 72 luxe vakantiewoning
€ 99.000,00
Meer informatie »
Parklaan 13 in perfecte staat verkerende Briljant vakantie woning inclusief boot.
verkocht onder voorbehoud!
Meer informatie »
[verkocht]
Parklaan 46 mooie vakantie woning direct a/h water
Verkocht
Meer informatie »