Vaklantie loosdrecht

In Loosdrecht, aan de Loosdrechtse plassen, staan op Recreatiepark de Watertuin diverse mooie vakantiewoningen waar je lekker kunt recreëren en vakantie vieren.

Op het bungalowpark vind je meerdere luxe vakantiewoningen, chalets, vakantiehuisjes en caravans welke compleet uitegvoerd zijn. Deze vakantiewoningen zijn te huur voor een lang weekeind, een midweek of voor enkele weken. Het is fijn vakantie vieren op het mooie vakantiepark de Watertuin in Loosdrecht.  Ook kunt u bij Watertuin Recreatie een boot huren om lekker het water op te gaan om de mooie plassen te verkennen of om een dagje te gaan vissen met vrienden. Wanneer u een fijne vakantiewoning, op vakantiepark de Watertuin, permanent voor uzelf wenst, geen probleem regelmatig hebben we diverse woningen te koop, zowel nieuw als gebruikt.

Op de fiets ben je in binnen de kortste keren op de heide welke aansluit op de Utrechtse heuvelrug. Ook door de rond de plassen is veel natuuschoon te bewonderen op de fiets en wat te denken van de mooie middeleeuse landhuizen langs de vecht. De fietsroutes rond het Loosdrechtse zijn zeer uitgebreid. 

Het park bevind zich in de Boomhoek aan de Nieuw Loosdrechtsedijk in Loosdrecht. De ligging van Loosdrecht is zeer centraal, het grenst direct aan Mediastad Hilversum, Utrecht en Amsterdam zijn binnen 30 a 40 minuten berijkbaar.

Wij van Watertuin Recreatie, gelegen aan de Loosdrechtse plassen, in de Boomhoek in Nieuw Loosdrecht, hopen u spoedig te mogen verwelkomen.