terug naar overzicht

Sloep Family 530 XL

Tegen een sterk gereduceerd tarief kunt u bij uw chalet of bungalow een mooie sloep huren.

De Family 530 XL is een fijne ruime sloep geschikt voor 4-6 personen. De sloep is vrij stabiel met instappen, heeft een hoog vrijboord waardoor er weinig spatwater binnenkomt. De Sloep is uitgerust met een geluidarme, zeer zuinige, Honda 4 takt buitenboordmotor. De uitrusting is zeer compleet, de banken zijn voorzien van stoffen kussens en de boot is voorzien van een afsluitbare buiskap. 

Family 530 XL

Huurprijs (per dag)

  ma/vr za/zo
    145 160
       
       

Boten zijn alleen via de site te reserveren wanneer u een accomodatie op vakantiepark de Watertuin heeft gehuurd, voor losse verhuur bel Frank 0629596522. Wanneer u de boot meerdere dagen achtereen huurt wordt, op de dagprijs, een aantrekkelijke korting verleend.  Wanneer u de boot gelijktijdig met de accomodatie reserveert wordt een extra (vroegboek) korting in mindering gebracht.   Wanneer u de boot slechts 1 dag huurt is de prijs inclusief benzine. Bij huur voor langere periode (= extra korting) is de huurprijs exclusief bezine gebruik, u dien de boot dan schoon en met volle tanken achter te laten. Het afvullen van de tank gaat zeer eenvoudig dit daar de tank en de reservetank eenvoudig zijn uit te nemen. 

Let op! Bij reserveren kent het systeem geen dag verhuur, daarom is de dag van aankomst de (eerste) dag dat u beschikking heeft over de boot. De dag van vertrek moet u de boot voor 9.00 uur inleveren. Wanneer u bij reserveren onder extra's "korting boot i.c.m. huur vakantiewoning" aanklikt wordt de extra vroegboekkorting in mindering gebracht. 

Voorbeeld: Wanneer u voor 20 juli wilt reserveren dan geeft u aan 20 juli tot 21 juli. U kunt dan op 20 juli van 10.00 tot 21 juli 9.00 uur over de boot beschikken.