« terug naar overzicht

Waterzicht 2 aan het water 5 persoons nieuwe luxe vakantiewoning.

 

Op Waterzicht 2 wordt voorjaar 2023 net zo een mooie luxe nieuwe 5 persoons vakantiewoning, met aangebouwde veranda geplaatst. Het betreft een groot perceel wat geheel wordt betegeld en beplant. De ligging van het perceel is direct aan de boulevard en heeft vrij uitzicht op de brede vaart. Aan de steiger kunt u uw boot af meren, ook kunt hier prima vanaf vissen en/of zwemmen. De afwerking van de woning is van een hoog niveau en de buitenzijde is echt onderhoud vrij. 

Kamer: De kamer is ruim van opzet met aan de zijkant een dubbele raampartij en aan de voorzijde een schuifpui welke toegang verschaft naar de royale veranda. Vanuit de kamer kijkt u zo uit over de brede vaart. 

Keuken: De Keuken is voorzien van alle gemakken, zoals een inductie kookplaat, combi magnetron/oven, een geintregeerde vaatwasser en een grote koelkast.

Slaapkamers: De wonig heeft 2 ruime slaapkamers, de hoofdslaapkamer is voorzien van een twee persoonsbed van 160 cm breed en een ruime kastenwand met schuifdeuren. De tweede slaapkamer heeft en stapelbed met 2 bedden van 80 cm breed en een derde bed waar boven een dubbele bergkast is geplaatst. De bedden zijn uitgevoerd met binneveringmatrassen.

Badkamer: De grote luxe badkamer heeft een ruime inloopdouche, mooi badmeubel met grote spiegel en een  hangtoilet. 


Perceel: Het perceel bied veel privacy, is groot, geheel betegeld met keramiek tegels, heeft rondom borders welke weining onderhoud vereisen. Het perceel ligt aan de boulevard heeft wijds uitzicht overde brede vaart. Hier kunt u prima vissen, zwemmen en is ruimte gereserveerd om uw boot af te meren.
 
De woning wordt voorjaar 2023 opgeleverd, zolang deze nog niet in productie is kunnen uw persoonlijke wensen veelal nog worden gerealiseerd.  
 
Het verblijf op het park is puur recreatie, vaste bewoning is niet toegestaan!
 
  • Bouwjaar: 2023
  • Materiaal: Zwarte cementvezel panelen in potdeksel uitgevoerd.
  • Lengte: 14.00 meter
  • Breedte: 4.20 meter
  • Standplaats: Waterzicht 2
  • huur standplaats: 5170,00 prijs 2022 incl. gemeentelijke heffingen e.d.

Verkocht!

Klik hier om het maandbedrag te bekijken » Vraag hier meer informatie aan »