terug naar overzicht

Waterzicht 29 ruime 4 persoons vakantie woning met vaste overkapping.

Op Waterzicht 29, aan de droge zijde, staat op een royaal perceel deze mooie ruime comfortabele 4 persoons vakantiewoning. Aan de voorzijde bevind zich een vaste overkapping, met lounge set. Het perceel is geheel betegeld en ruim van opzet en afgelsoten door schutting en vast hek. In een van de havens of aan de boulevard is eventueel een ligplaats voor de boot beschikbaar. Ook kunt u. tegen een gereduceerd tarief een boot bij huren, kortom deze woning bied u alle ingedienten voor een fijn verblijf.

Kamer: De kamer is ruim van opzet met openslaande deuren aan de tuinkant en een openslaand raam bij de royale eethoek, een royale driezitsbank, een comfortabele fauteuil, eettafel met 4 stoelen, grote flatscreen TV, een stereo met cd speler en de verwarming geschied met een sfeervolle pellet kachel.

Keuken: De Keuken is compleet uitgevoerd met koelkast met vriesvak, gaskookplaat en afzuiger, combi magnetron, afwasmachine, koffiezetter en waterkoker. Verder zijn er ruim potten en pannen aanwezig en meer dan voldoende glaswerk en serviesgoed.

Slaapkamers: De woning heeft 2 slaapkamers, de grote slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed van 160 cm breed, grote kastenwand met schuifdeuren en heeft een groot openslaand raam. De kleine slaapkamer heeft 2 aparte bedden van 80 cm breed, heeft twee ruime opbergkasten en een openslaand raam. De bedden zijn voorzien van binneveringmatrassen en hygyenische comforthoezen, dekbedden (4-seizoenen) en kussens zijn aanwezig, Overig bedden- en linnengoed e.d. dient u zelf mee te nemen.

Badkamer: In de badkamer bevinden zich een grote douchecabine, royale wastafel met grote spiegel, een toilet en een badkamerkachel.

Tuinhuisje: In het tuinhuisje staat de wasmachine en droger, een extra koel/vriescombinatie, de kussens van de lounge- en het tuinset en een parasol. Er is hier tevens opslagruimte voor de fietsen.

Tuin: In de tuin staat een vaste luxe waterdichte overkapping waarvan het dak te openen is. Onder de overkapping staat een lounge set en verder staat er een royale eettafel en barbeque in de tuin. De tuin is rondom afgeschermd met schutting en vast hek, de borders zijn aangeplant. het perceel is lekker ruim en geheel betegeld. 

Tarieven: Onder aan deze pagina staan de standaard bruto richttarieven weergegeven. Wanneer u langer dan 1 week reserveert wordt u een korting verleend, welke hoger wordt nagelang de te reserveren periode langer wordt. Voor de Pasen, Pinkster, Kerst en Oud en Nieuw wordt een opslag berekend en voor lange termijn zijn maand tarieven beschikbaar. Als u onderaan de pagina ingeeft welke periode u wilt verblijven wordt direct de juiste prijs berekend. Normaal gas-, water- en stroomverbruik is inclusief. Wisseldagen zijn op vrijdag en maandag, aankomst is na 15.30 uur en vertrek voor 10.00 uur. Wanneer u een boot bij wilt boeken dient u dit apart te doen, op de huurprijs wordt u (aan te klikken bij de opties) een interessante korting aangeboden wanneer u gelijk met de accomodatie boekt.

Prijs: Vanaf € 90,00 per persoon per week!

Bruto richttarieven week  
Laagseizoen 360,00  
Voor- en naseizoen 400,00  
Voor- en nazomer 490,00  
Hoofdseizoen 680,00  

 

Bij reserveren wordt 40% in rekening gebracht, restant betaling voor aanvang van de huurperiode.                                      Tarieven voor lange aanaangesloten perioden op aanvraag beschikbaar.                                                                              Wijzigingen en/of fouten voorbehouden.

In de huurprijs is een bedrag voor energie opgenomen berekend op de oude tarieven. Daar de energie tarieven sterk schommelen hebben we besloten dit niet in de huurprijs op te nemen maar deze apart te berekenen. Het verschil in energie kosten per huurder is nu te veel om dit in de prijs op te nemen. Bewoners die de gehele week thuis zijn of bewoners die alleen bij avond thuis zijn en een eenpersoonshuishouden of een meerpersoonshuishoudens maakt een groot verschil in de energiekosten. Per week is in de huurprijs 40 KWh elektra (€ 10,00), Gas (€ 12,50) en kachelpellets  (€ 5,00 p/zak) opgenomen. De meerkosten van de elektra (doorberekend volgens overzicht Essent) en Kachelpellets (€ 7,00 p/zak) zullen worden doorberekend. Een voorschot voor de extra Electra kosten wordt automatisch al opgenomen.