terug naar overzicht

Waterzicht 10 aan het water luxe 6 persoons vakantiewoning met airconditioning!

Deze zeer luxe, geheel nieuwe, vakantiewoning staat op een mooi perceel, direct aan de boulevard, met wijds uitzicht over de brede vaart. Aan de steiger, tegenover de woning, kunt u uw boot af meren, ook kunt hier vanaf vissen en/of zwemmen. 

Kamer: De kamer is ruim van opzet met aan de voorzijde een grote glaspartij en aan de zijkant een schuifpui welke toegang verleend tot het verhoogde terras. In de kamer staat een moderne eethoek met comfortabele stoelen, een luxe ruime hoekbank, een fauteuil, een tv meubel met grote flatscreen TV, een Stereo met CD speler en de verwarming geschied met een sfeervolle pellet kachel, tevens is er een vaste airconditioning aanwezig.

Keuken: De Keuken is voorzien van alle gemakken, zoals een combi magnetron/oven, een geintregeerde vaatwasser een grote koelkast, wasmachine/droger, een koffiezetapparaat en waterkoker. Verder zijn er ruim potten en pannen aanwezig en meer dan voldoende glaswerk en serviesgoed.

Slaapkamers: De wonig heeft 3 slaapkamers, de grote slaapkamer is voorzien van een twee persoonsbed van 160 cm breed en drie kasten. De tweede slaapkamer heeft twee aparte vrijstaande bedden en royale bergkast en de derde slaapkamer heeft een stapelbed van 80 cm breed en een staande kast. De bedden zijn met binneveringmatrassen en hygyenische comforthoezen, dekbedden (4-seizoenen) en kussens zijn aanwezig, Overig bedden- en linnengoed e.d. dient u zelf mee te nemen.

Badkamer: De luxe aparte badkamer heeft grote inloopdouche, mooi badmeubel met grote spiegel en is voorzien van een badkamerkachel.

Toilet: Het toilet is in een aparte ruimte geplaats en is vrijhangend.

Tuinhuisje: In het tuinhuisje staat de extra koel- vriescombinatie, een barbeque, een parasol, kussens voor de stoelen en lounge set. Hier is voldoende ruimte beschikbaar om uw fietsen te plaatsen.

Perceel: Het perceel is ruim, geheel betegeld en is voorzien van een comfortabel lounge set en een tuinset met 2 vaste en 4 verstelbare stoelen en parasol. 

Tarieven: Onder aan deze pagina staan de standaard bruto richttarieven weergegeven. Wanneer u langer dan 1 week reserveert wordt u een korting verleend, welke hoger wordt nagelang de te reserveren periode langer wordt. Voor de Pasen, Pinkster, Kerst en Oud en Nieuw wordt een opslag berekend en voor lange termijn zijn maand tarieven beschikbaar. Als u onderaan de pagina ingeeft welke periode u wilt verblijven wordt direct de juiste prijs berekend. Normaal gas-, water- en stroomverbruik is inclusief. Wisseldagen zijn op vrijdag en maandag, aankomst is na 15.30 uur en vertrek voor 10.00 uur. Wanneer u een boot bij wilt boeken dient u dit apart te doen, op de huurprijs wordt u (aan te klikken bij de opties) een interessante korting aangeboden wanneer u gelijk met de accomodatie boekt.

Prijs: Vanaf € 445,00 per week!

Bruto richttarieven week  
Laagseizoen 495,00  
Voor- en naseizoen 540,00  
Voor- en nazomer 655,00  
Hoofdseizoen 960,00  

 

Bij reserveren wordt 40% in rekening gebracht, restant betaling voor aanvang van de huurperiode.                                      Tarieven voor lange aanaangesloten perioden op aanvraag beschikbaar.                                                                              Wijzigingen en/of fouten voorbehouden.

 

In de huurprijs is een bedrag voor energie opgenomen berekend op de oude tarieven. Daar de energie tarieven sterk schommelen hebben we besloten dit niet in de huurprijs op te nemen maar deze apart te berekenen. Het verschil in energie kosten per huurder is nu te veel om dit in de prijs op te nemen. Bewoners die de gehele week thuis zijn of bewoners die alleen bij avond thuis zijn en een eenpersoonshuishouden of een meerpersoonshuishoudens maakt een groot verschil in de energiekosten. Per week is in de huurprijs 40 KWh elektra (€ 10,00), Gas (€ 12,50) en kachelpellets  (€ 5,00 p/zak) opgenomen. De meerkosten van de elektra (doorberekend volgens overzicht Essent) en Kachelpellets (€ 7,00 p/zak) zullen worden doorberekend. Een voorschot voor de extra Electra kosten wordt automatisch al opgenomen.