« terug naar overzicht

Waterzicht 69

Uniek aanbieding! Op Waterzicht 69, een geheel gerenoveerd perceel met vrij uitzicht op binneplas, is recent deze luxe Arcabo recreatiewoning met bijpassend tuinhuisje geplaatst. 

Woning: De  vakantiewoning is het model New Port, de top range van Arcabo.  De woning onderscheid zich van gewone woningen daar deze een plat dak heeft waardoor de binnewanden veel hoger zijn dan gewoonlijk. Doordat het dak verspringt is de woonkamer nog hoger en zijn hier kozijnen met dubbele raampartijen in zware luxe en verdiepte profielen geplaats. De woning is echt van een hoge kwaliteit, bij de productie zijn alleen de beste materialen verwerkt, de woning is extra zwaar geisoleerd en de buitenzijde is bekleed met volledig onderhoudsvrije kunsstof delen en panelen. De inrichting en afwerking zijn van een hoog niveau en in stijl uitgevoerd.

Kamer: Ten opzichte van traditionele modellen zijn de kamers, o.a. door de hoog doorlopende zijwanden, van deze woning veel ruimer en lichter. De woonkamer biedt echt veel leefruimte, heeft een hoog recht plafond en biedt meer dan voldoende plaats voor een grote (hoek)bank en 6 persoons eethoek. De grote schuifpui biedt direct toegang tot het grote betegelde terras.

Keuken: De keuken is in hoekopstelling en compleet uitgevoerd met oven/magnetron, vaatwasser etc,. 

De badkamer: De badkamer is geheel luxe betegeld en is uitgevoerd met: ruime inloopdouche, hangtoilet en mooi badmeubel met verlichting.

Slaapkamers: De woning is voorzien van 2 ruime slaapkamers, in de grote slaapkamer staat een twee persoonsbed met twee boxspringen met binnenveringmatrassen en een royale kastenwand met schuifdeuren. De tweede slaakamer is voorzien van twee ruime eenpersoons boxsprings met binnenveringmatras en een grote bergkast. 

Het perceel: Het perceel is geheel omheind met luxe schuttuingdelen en betonnen palen, voorzien van twee ruime tegel terrassen en rondom een border welke mooi is aangeplant. Indien gewenst is er nog mogelijkheid om een of enkele extra bloembakken aan te leggen. Verder biedt het perceel veel privacy, bij de entree is een mooie kunsstof poort in aluminium frame geplaatst. Aan de rijbaan zijde is een ruime eigen parkeerplaats en is diverse aanplanting. Aan de waterkant is een nieuwe beschoeiing geplaatst en een ruime aanlegsteiger voor de boot gemaakt. De aanlegsteiger is voorzien van hardhoten bankirai dekdelen. De ligging van het perceel, direct aan de vaart met vrij uitzicht op de brede binnenplas, is uniek. De vaart is breed, voldoende diep en zeer geschikt om te vissen en/of zwemmen. 

Tuinhuisje: Aan de rijbaan zijde is een bijpassend tuinhuisje geplaats. Dit tuinhuisje is in dezelfde stijl uitgevoerd als de woning, met kunsstof kozijnen, dezelfde onderhoudvrije wandbekleding en is goed geisoleerd. Het tuinhuisje is voorzien van wasmachine aansluiting en stroom. 

  • Bouwjaar: Nieuw
  • Lengte: 12.00 meter
  • Breedte: 4.30 meter
  • Standplaats: Waterzicht 69
  • Lengte standplaats: 19.00 meter
  • Breedte standplaats: 12.00 meter
  • huur standplaats: € 4080,00

€ 124.500,00

Klik hier om het maandbedrag te bekijken » Vraag hier meer informatie aan »