« terug naar overzicht

Waterzicht 56

De komende winter zal perceel Waterzicht 56 worden gerenoveerd waarna het de bedeoling is dat er en een oevreenkomstige vakantiewoning zal worden geplaatst. Zolang de woning niet in productie is kan ook voor een ander model worden gekozen.

Woning: De vakantiewoning is een Arcabo model Inspiration met Veranda. Deze woning onderscheid zich van standaard woningen daar deze een plat dak heeft waardoor de binnewanden veel hoger zijn dan gewoonlijk. De woning is van een hoge kwaliteit, bij de productie zijn alleen kwalitatief hoogwaardige materialen verwerkt, de woning is zwaar geisoleerd en de buitenzijde is bekleed met volledig onderhoudsvrije kunsstof delen en panelen. De inrichting en afwerking zijn van een hoog niveau en in stijl uitgevoerd.

Kamer:
 Ten opzichte van traditionele modellen zijn de kamers, o.a. door de hoog doorlopende zijwanden, van deze woning veel ruimer en lichter. De woonkamer is echt ruim van opzet, heeft een hoog recht plafond en bied meer dan voldoende plaats voor een grote (hoek)bank en 6 persoons eethoek. De grote schuifpui biedt direct toegang tot de overdekte veranda.

Keuken:
 De keuken is in hoekopstelling en compleet uitgevoerd met oven/magnetron, vaatwasser etc,.

De badkamer:
 De badkamer is geheel betegel en is uitgevoerd met: ruime inloopdouche, hangtoilet en mooi badmeubel met verlichting.

Slaapkamers:
 De woning is voorzien van 2 ruime slaapkamers, in de grote slaapkamer staat een twee persoonsbed met twee boxspringen met binnenveringmatrassen en een royale kastenwand met schuifdeuren. De tweede slaakamer is voorzien van twee ruime eenpersoons boxsprings met binnenveringmatras en een grote bergkast.

Het perceel:
 Het perceel wordt geheel omheind met luxe schuttingdelen en betonnen palen, voorzien van mooi groot tegel terras en rondom een border welke is aangeplant. Indien gewenst is er nog mogelijkheid om een of enkele extra bloembakken aan te leggen. Verder biedt het perceel veel privacy, bij de entree is een mooie kunsstof poort in aluminium frame geplaatst. Aan de rijbaan zijde is de eigen parkeerplaats en is diverse aanplanting. Aan de waterkant wordt een nieuwe beschoeiing geplaatst en een ruim terras. Aan dit terras komt de steiger en is meer dan voldoende ruimte beschikbaar om de boot af te meren. De vaart is breed, voldoende diep, het water is schoon en je kan hier prima vissen en/of zwemmen. De ligging van dit perceel, direct aan de brede binnenplas is uniek.


  • Bouwjaar: Nieuw
  • Lengte: 13.50 meter
  • Breedte: 4.30 meter
  • Standplaats: Waterzicht 56
  • huur standplaats: € 3808,00 (incl. gemeentelijke heffingen e.d.)

Prijs 110.000,00

Klik hier om het maandbedrag te bekijken » Vraag hier meer informatie aan »