« terug naar overzicht

Waterzicht 56

Deze winter is perceel Waterzicht 56 geheel gerenoveerd en hier zal in mei een vakantiewoning, overeenkomstig aan de op de foto's getoonde woningen,  worden geplaatst. 

Woning: De vakantiewoning is een Arcabo model Orlando met Veranda. De woning is van een hoge kwaliteit, bij de productie zijn alleen kwalitatief hoogwaardige materialen verwerkt, de woning is goed geisoleerd en de buitenzijde is bekleed met volledig onderhoudsvrije kunsstof delen. De inrichting en afwerking zijn van een hoog niveau en in stijl uitgevoerd. De aangebouwde veranda is via een schuifdeur vanuit de woning direct bereikbaar.

Kamer: De woonkamer is echt ruim van opzet, heeft een hoog plafond en bied meer dan voldoende plaats voor een grote (hoek)bank en 6 persoons eethoek. De grote schuifpui biedt direct toegang tot de overdekte veranda.

Keuken: De keuken heeft een extra kast voor b.v. de wasmachine en is compleet uitgevoerd met oven/magnetron, vaatwasser etc,.

De badkamer: De badkamer is geheel betegeld en is uitgevoerd met: ruime inloopdouche, hangtoilet en mooi badmeubel met verlichting.

Slaapkamers: De woning is voorzien van 2 ruime slaapkamers, in de grote slaapkamer staat een twee persoonsbed met twee boxspringen met binnenveringmatrassen en een royale kastenwand met schuifdeuren. De tweede slaakamer is voorzien van twee ruime eenpersoons boxsprings met binnenveringmatras. Een van deze bedden is uitgeveord als stapelbed en boven het andere bed is een groet bergkast geplaatst. 

Het perceel: De ligging van dit perceel, direct aan de brede binnenplas is uniek. Het perceel wordt geheel omheind met luxe schuttingdelen en betonnen palen, voorzien van mooi groot tegel terras en rondom een border welke wordt aangeplant. Indien gewenst is er nog mogelijkheid om een of enkele extra bloembakken aan te leggen. Verder biedt het perceel veel privacy, bij de entree is een mooie poort poort met metalen frame geplaatst. Aan de rijbaan zijde is de eigen parkeerplaats en is diverse aanplanting. Aan de waterkant is een nieuwe beschoeiing geplaatst en komt een ruim terras. Aan dit terras komt de steiger en is meer dan voldoende ruimte beschikbaar om de boot af te meren. De vaart is breed, voldoende diep, het water is schoon en je kan hier prima vissen en/of zwemmen

  • Bouwjaar: Nieuw
  • Materiaal: Keralit delen
  • Lengte: 14.00 meter
  • Breedte: 4.00 meter
  • Standplaats: Waterzicht 56
  • huur standplaats: € 3808,00 (incl. gemeentelijke heffingen e.d.)

Prijs 97.500,00

Klik hier om het maandbedrag te bekijken » Vraag hier meer informatie aan »