« terug naar overzicht

Parklaan 17

Op Parklaan 17, een unieke locatie op een landtong met vrij uitzicht over de gehele vaart, wordt deze in perfecte staat van onderhoud verkerende vakiantiewoning te koop aangeboden.

De woning: De woning is aan de buitenzijde met duurzame redceder rabatdelen afgewerkt en is in 2017 nog voorzien van een nieuwe laklaag, de wanden zijn goed geisoleerd, de ramen zijn van isolatie glas en het dak is voorzien van onderhoudsvrijde dakpanplaten.  

De Kamer: De kamer is echt groot van afmeting, hier staat o.a. een eethoek met 4 zitplaatsen, twee banken en feauteul, TV meubel met  TV en diverse overige meubilair.  Aan de voorkant is een grote hoekerker en schuifpui welke direct toegang verleend aan het royale terras. Aan de voorgevel is een degelijke zonwering gemonteerd welke het gehele terras overkapt.  

De keuken: De keuken is geheel nieuw, van degelijke kwaliteit en in U-opstelling geplaatst, voorzien van ingebouwde koelkast, gaskookplaat, oven magnetron en afzuiger. 

De badkamer: In de badkamer bevind zich een douche cabine, een ligbad, een royaal badmeubel met spiegel. Vanuit de badkamer is er toegang tot een deel van de aangebouwde opslag en hiet staan de wasmachine, droger en extra koelkast met vriezer.

Toilet: Het toilet bevind zich in een  aparte ruimte en hier is een fontijntje met wasbak.

Slaakamers: De woning heeft twee slaapkamers, een slaapkamer met vrijstaand tweepersoonsbed met een grote kastenwand met schuifdeuren. In de tweede slaapkamer is ruimte voor tweepersoons bed of twee enkele bedden ook hier is een grote kastenwand met schuifdeuren.   

Verwarming: Alle vertrekken van de woning zijn voorzien van centrale verwarming.

Het perceel: Het perceel bevind zich op een landtong en is aan twee kanten omringd met water. Het terras ligt op het zuiden, is geheel bestraat en heeft uitzicht over de gehele vaart. Boven het terras bevinden zich twee afzonderlijk bedienbare degelijke zonneschermen. Aan de noordzijdezijde is het perceel afgezet met een coniferen haag en aan de zuidzijde bevind zich de toegang tot de woning middels een bestraat pad. De ruimte tussen het pad en de perceelgrens is voorzien van grind waarin een aantal mooie dakbomen staan, verder is er rondom diverse aanplant aanwezig. Aan de waterzijde is een mooie aanleg steiger voor de boot waarvan je ook fijn kunt vissen en/of zwemmen. 

Tuinhuisje: Achter aan de woning is een vaste opslag aangebouwd. Een deel is van buiten uit bereikbaar en hier staat ook de verwarmingsketel. Het andere deel is via de badkamer bereikbaar en hiet staat o.a. de wasmachine, droger en extra koelkast 

De woning verkeerd echt in perfecte staat van onderhoud en wordt geheel compleet opgeleverd incl. inventaris.

  • Bouwjaar: 1994
  • Materiaal: Redceder rabatdelen
  • Lengte: 14.00 meter
  • Breedte: 7.50 meter
  • Standplaats: Parklaan 17
  • Lengte standplaats: 26.50 meter
  • Breedte standplaats: 13.35 meter
  • huur standplaats: € 7420,00 (incl. gemeentelijke heffingen e.d.)

Prijs € 189.500,00

Klik hier om het maandbedrag te bekijken » Vraag hier meer informatie aan »