« terug naar overzicht

Nieuw te plaatsen vakantiewoning!

In het najaar van 2018 en voorjaar 2019 worden er weer meerdere plaatsen gerenoveerd waar nieuwe recreatiewoningen worden geplaatst. Parklaan 8 en 9 worden momenteel gerenoveerd en hier komen 2 nieuwe Arcabo woniningen, deze zijn inmiddels verkocht. Waterzicht 56 is ook geheel geschoond en hier komt in het vroege voorjaar ook een nieuwe woning, deze woning is nog niet in productie en kan nog geheel naar uw eigen wensen worden uitgevoerd. Op waterzicht 48 staat een oud chalet wat verwijderd gaat worden. Dit perceel zal in het voorjaar worden gerenoveerd, het perceel in ruimer van opzet zodat hier ook een chalet in hoekopstelling past. Tevens komt Waterzicht 23 aan de boulevard beschikbaar.

Woning: De  vakantiewoningen worden gebouwd door Arcabo. Arcabo woningen zijn van een hoge kwaliteit, bij de productie worden alleen kwalitatief hoogwaardige materialen verwerkt, de woningen zijn goed geisoleerd en de buitenzijde is bekleed met volledig onderhoudsvrije kunsstof delen en panelen. De inrichting en afwerking zijn van een hoog niveau en in stijl uitgevoerd.

Het perceel: De percelen op Parklaan liggen aan de brede vaart met aan de overzijde een grote groenwal.  Het perceel Waterzicht 56 ligt aan het brede deel van de vaart en heeft geen overburen, ook perceel Waterzicht 48 heeft geen overburen en perceel Waterzicht 23 ligt aan de boulevard.  

  • Bouwjaar: Nieuw
  • Lengte: 10.00 meter
  • Breedte: 3.70 meter
  • Standplaats:
  • huur standplaats:

Prijs vanaf € 75.000,00

Klik hier om het maandbedrag te bekijken » Vraag hier meer informatie aan »