Watertuin recreatie Loosdrecht

Over Watertuin Recreatie

De directie van Watertuin Recreatie kan terug zien op decennia lange ervaring in de recreatieve sector. Zowel in de watersport als in de wereld van de caravanparken zijn wij goed georiŽnteerd. De hoofdactiviteit van Watertuin Recreatie nu is het beheer van bungalowpark De Watertuin en de in-, verkoop en verhuur van caravans, recreatie bungalows en boten.

 

Op bungalowpark De Watertuin komen jaarlijks enkele plaatsen beschikbaar waarop een nieuwe houten caravan en/of bungalow geplaatst kan worden. Wij van Watertuin Recreatie kunnen u voorzien van alle nodige advies en begeleiding bij de bouw van het nieuwe recreatie object. Ook zorgen we voor de plaatsing van de mobile bungalow, de aanleg van de tuin, het plaatsen van een berging, het zetten van een aanlegsteiger, etc. Mocht u interesse hebben in een boot ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Watertuin Recreatie profiteert u mee van de decennia lange ervaring welke wij hebben op recreatief gebied.

 

Bungalowpark De Watertuin

Watertuin recreatie LoosdrechtBungalowpark De Watertuin is het gezelligste en best verzorgde park uit de omgeving. Het park is middelgroot en is verdeeld in de droge en de natte zijde. De mooie en ruime percelen aan de droge kant liggen niet direct aan het water. De percelen aan de natte kant liggen aan een brede vaart met helder zwem- en viswater. De plaatsen aan het water zijn voorzien van een eigen steiger met ligplaats en de plaatsen aan de droge zijde hebben het recht een boot in een van de twee visvijvers annex havens af te meren. Het park is uitermate goed verzorgd en ruim voorzien van groen en bomen.

 

De visliefhebber komt hier ook goed aan zijn trekken, hij kan direct vanaf een van de vissteigers een hengeltje uitgooien of met de boot uitvaren naar de Breukeleveense of Stille Plas. Deze kleinere maar bijzonder aantrekkelijke plas is via een brug verbonden met de overige plassen. Daar deze plas alleen toegankelijk is vanaf de grote plassen via een brug wordt deze niet bevaren door grotere schepen. De plas is rijk aan natuurschoon en ook uitermate geschikt om te zwemmen, aan de oevers is het water slechts enkele decimeters diep.

 

Watertuin recreatie LoosdrechtOp bungalowpark De Watertuin staan vele royale houten stacaravans en huisjes, welke in particulier bezit zijn. Watertuin Recreatie heeft enkele caravans en huisjes in bezit welke voor kortere perioden te huur worden aangeboden.

 home | contact | © 2015 watertuin recreatie bv