terug naar overzicht

Parklaan 73

Deze vakantiewoning is een ouder chalet en staat op en ruim perceel met veel privacy.  

Kamer: De kamer is ruim van opzet met aan de zijkant openslaande deuren welke toegang verlenen aan het terras met tuinset. In de kamer staat een eethoek met vier stoelen, een ruime bank, twee fauteuils, een tv meubel met grote flatscreen TV, DVD speler en een Stereo met CD speler en de verwarming geschied met een sfeervolle pellet kachel. 

Keuken: De Keuken is voorzien van een wasmachine/droger, een koel- vriescombinatie, een koffiezetapparaat en waterkoker. Verder zijn er ruim potten en pannen aanwezig en meer dan voldoende glaswerk en serviesgoed.

Slaapkamers: De wonig heeft 2 slaapkamers, de hoofdslaapkamer is voorzien van een twee persoonsbed van 140 cm breed en 2 kasten. De tweede slaapkamer (welke wordt bereikt via de grote slaapkamer) is voorzien van een stapelbed en een kast. De bedden zijn met binneveringmatrassen en hygyenische comforthoezen, dekbedden (4-seizoenen) en kussens zijn aanwezig, Overig bedden- en linnengoed e.d. dient u zelf mee te nemen.

Badkamer: De badkamer heeft ruime douche, wastafel met spiegel, een toilet en is voorzien van een badkamerkachel.

Tuinhuisje: hettuinhuisje is achter in de tuin gebouwd en hiet staat de barbeque, een parasol, kussens voor de stoelen. Hier is voldoende ruimte beschikbaar om uw fietsen te plaatsen.

Perceel: Het perceel is zeer royaal, bied veel privacy, is voorzien van een tuinset met 2 vaste en 4 verstelbare stoelen en een parasol. 

Tarieven: Onder aan deze pagina staan de standaard bruto richttarieven weergegeven. Wanneer u langer dan 1 week reserveert wordt u een korting verleend, welke hoger wordt nagelang de te reserveren periode langer wordt. Voor de Pasen, Pinkster, Kerst en Oud en Nieuw wordt een opslag berekend en voor lange termijn zijn maand tarieven beschikbaar. Als u onderaan de pagina ingeeft welke periode u wilt verblijven wordt direct de juiste prijs berekend. Normaal gas-, water- en stroomverbruik is inclusief. Wisseldagen zijn gewoonlijk maandag, vrijdag en in seizoen ook op zaterdag. Aankomst is na 14.00 uur en vertrek voor 10.00 uur. Wanneer u een boot bij wilt boeken dient u dit apart te doen, op de huurprijs wordt u (aan te klikken bij de opties) een interessante korting aangeboden.

Prijs: Vanaf € 265,00 per week!

Bruto richttarieven week weekeind / midweek
Laagseizoen 265,00 180,00
Voor- en naseizoen 305,00 225,00
Voor- en nazomer 310,00 235,00
Hoofdseizoen 390,00 310,00

 

Bij reserveren wordt 40% in rekening gebracht, restant betaling voor aanvang van de huurperiode.                                      Tarieven voor lange aanaangesloten perioden op aanvraag beschikbaar.                                                                              Wijzigingen en/of fouten voorbehouden.