terug naar overzicht

Parklaan 68

Deze luxe vakantiewoning staat op en groot perceel met veel privacy. Voor de boot is e.v.t. ruimte aanwezig in een van de havens of aan de boulevard. 

Kamer: De kamer is ruim van opzet met aan de zijkant een schuifpui welke toegang verleend aan het verhoogde terras met tuinset. In de kamer staat een ruime eethoek met comfortabele stoelen, een luxe ruime bank, twee fauteuils, een tv meubel met grote flatscreen TV, DVD speler en een Stereo met CD speler en de verwarming geschied met een sfeervolle pellet kachel.

Keuken: De Keuken is voorzien van alle gemakken, zoals een combi magnetron/oven, een geintregeerde vaatwasser een koelkast, wasmachine/droger, een koffiezetapparaat en waterkoker. Verder zijn er ruim potten en pannen aanwezig en meer dan voldoende glaswerk en serviesgoed.

Slaapkamers: De wonig heeft 3 slaapkamers, de hoofdslaapkamer is voorzien van een twee persoonsbed van 160 cm breed en 2 kasten. De tweede en derde slaapkamer zijn voorzien van stapelbed en een kast. De bedden zijn met binneveringmatrassen en hygyenische comforthoezen, dekbedden (4-seizoenen) en kussens zijn aanwezig, Overig bedden- en linnengoed e.d. dient u zelf mee te nemen.

Badkamer: De badkamer heeft ruime inloopdouche, badmeubel met spiegel, een toilet en is voorzien van een badkamerkachel.

Tuinhuisje: hettuinhuisje is aan het chalet gebouwd en hier staat de wasmachine/droger, een vrieskast, een barbeque, een parasol, kussens voor de stoelen en de kussens van het lounge set. Hier is voldoende ruimte beschikbaar om uw fietsen te plaatsen.

Perceel: Het perceel is zeer royaal, bied veel privacy, is voorzien van een tuinset met 2 vaste en 4 verstelbare stoelen en een parasol en tweede zit. 

Tarieven: Onder aan deze pagina staan de standaard bruto richttarieven weergegeven. Wanneer u langer dan 1 week reserveert wordt u een korting verleend, welke hoger wordt nagelang de te reserveren periode langer wordt. Voor de Pasen, Pinkster, Kerst en Oud en Nieuw wordt een opslag berekend en voor lange termijn zijn maand tarieven beschikbaar. Als u onderaan de pagina ingeeft welke periode u wilt verblijven wordt direct de juiste prijs berekend. Normaal gas-, water- en stroomverbruik is inclusief. Wisseldagen zijn gewoonlijk maandag, vrijdag en in seizoen ook op zaterdag. Aankomst is na 14.00 uur en vertrek voor 10.00 uur. Wanneer u een boot bij wilt boeken dient u dit apart te doen, op de huurprijs wordt u (aan te klikken bij de opties) een interessante korting aangeboden.

Prijs: Vanaf € 275,00 per week!

 

Bruto richttarieven week weekeind / midweek
Laagseizoen 345,00 230,00
Voor- en naseizoen 420,00 295,00
Voor- en nazomer 445,00 310,00
Hoofdseizoen 595,00 420,00


Bij reserveren wordt 40% in rekening gebracht, restant betaling voor aanvang van de huurperiode.                                      Tarieven voor lange aanaangesloten perioden op aanvraag beschikbaar.                                                                              Wijzigingen en/of fouten voorbehouden.